(Dansk)
.
Kundelogin

Artikler

Fem gode råd til implementering af mobil tidsregistrering

06-06-2016

Der er betydelige HR-administrative gevinster at hente ved at implementere tids- og fraværsregistrering via mobile enheder som smartphones og tablets. Rettidig brugerinddragelse og et grundigt testforløb er helt centrale elementer i implementeringsprocessen. Det vurderer chefen for HR-administrationen i en af Europas største landbrugsvirksomheder, DLG, som her giver fem gode råd til en succesfuld implementering.

Læs mere…

Hvad har HR til fælles med Chandler Bing fra TV-serien Venner?

18-04-2016

De fleste forstår, at Chandler har et vigtigt job, men det er de færreste, der ved, hvad han egentlig laver. Sådan er det også for mange, der arbejder med HR. Så hvordan forklarer man familie, venner og kollegaer, hvad HR-arbejdet indebærer? Det giver en række HR-medarbejdere deres personlige bud på her.

Læs mere…

Vil du vide, hvordan det går med virksomheden? Spørg HR!

01-03-2016

HR bidrager med værdifuld indsigt til ledelsen. Det fremgår af personlige interviews med HR-personer i seks forskellige virksomheder. Indsigt i sygefravær, lønudvikling og personaleomsætning er blandt de vigtigste nøgletal, som rapporteres til ledelsen.

Læs mere…

God dataopsamling giver øget produktivitet

29-01-2016

Produktions- og industrivirksomheder har et fælles mål de kommende år: at øge produktiviteten. Norske Aker Solutions og GKN Aerospace fortæller hvordan de bruger dataopsamling til at øge produktiviteten og dermed lønsomheden.

Læs mere…

Synliggør planen i produktionen og skab fokus på de rette opgaver

23-10-2015

Danske virksomheder er udsat for global konkurrence, og det stiller store krav til produktionseffektivitet.

Læs mere…

DLG høster kontante fordele ved HR-digitalisering

28-09-2015

Danmarks niendestørste virksomhed målt på omsætning, grovvareselskabet DLG, har i flere år haft fokus på en ambitiøs optimeringsstrategi, og her har HR spillet en central rolle.

Læs mere…

Kommunikation er nødvendig for forandring

01-09-2015

Tilfreds medarbejder om udrulningen af ProMark i SDC: ”Den gode gennemførelse af dette projekt kan kun tilskrives en god forberedelse gennem hele forløbet samt hjælp, når der har været behov".

Læs mere…

IHS-rapport: Fortsat vækst globalt og på det nordiske marked

27-08-2015

Det amerikanske analyseinstitut IHS udgav i sommerferien sin Workforce Management Solutions Report 2015.

Læs mere…

Workforce Management skaber grundlag for god ledelse

14-07-2015

Interview med Professor dr. merc. Henrik Holt Larsen fra Institut for Organisation ved CBS.

Læs mere…

ProMark erfagrupper: Det kan ikke betale sig at lade være

03-06-2015

ProMark erfagrupperne er der hvor du får ny inspiration og viden som du direkte kan bruge i din hverdag. Men det er også en vigtig inspirationskilde for det løbende udviklingsarbejde hos Mark Information.

Læs mere…
Forrige 1 2 3 4 5 6  Næste