(Dansk)
.
Kundelogin

Artikler

Sådan får du det optimale ud af at outsource dine forretningsprocesser

29-11-2018

Øget aktivitet og behov for stabilitet får mange virksomheder til at vælge at overdrage ansvaret for en eller flere opgaver til en ekstern forretningspartner. Få gode råd om ProMark Business Process Outsourcing fra begge sider af bordet.

Læs mere…

Forretningsværdi ved transformation af ældre IT-løsninger til cloud-økosystemer

01-10-2018

Få et overblik over de trends vi ser i markedet, og hvordan vi reagerer på dem for at gøre ProMark til en tryg beslutning – nu og i fremtiden.

Læs mere…

Selvbetjening giver fleksibel planlægning og øget agilitet

26-06-2018

Med ProMark digitaliserer Brdr. Hartmann nu processen for udbud af vagter og vagtbytte. Det reducerer både administrativ tid og øger fleksibiliteten og agiliteten.

Læs mere…

Teknisk gæld hæmmer effektiviteten

01-02-2018

Teknisk gæld kan have store konsekvenser for virksomhedens effektivitet og evne til at fastholde og tiltrække medarbejdere – og dermed konkurrenceevnen. Bliv klogere på hvad du kan gøre for at nedbringe den.

Læs mere…

Datadrevet planlægning øger gennemsigtigheden og leveringsevnen hos Coop

04-10-2017

Der er mange faktorer at tage højde for, når Coop skal planlægge distributionen af varer til sine butikker. Læs hvordan ProMark hjælper med at skabe sammenhæng mellem kapacitet og belastning – og øger effektiviteten i kolli-plukningen.

Læs mere…

Sådan laver man et godt feltstudie og en brugbar business case

02-06-2017

Et grundigt feltstudie er fundamentet for en succesfuld implementering af Workforce Management. Få gode råd til hvordan man laver et godt feltstudie og en brugbar business case baseret på vores samarbejde med Aarsleff.

Læs mere…

International Workforce Management-løsning øger engagementet og styrker opfølgningen

26-01-2017

Får internationale koncerner nok værdi ud af lokalt funderede Workforce Management-systemer til tidsregistrering og bemandingsplanlægning? Rundspørge viser nye aspekter af fordelene ...

Læs mere…

Fire fordele ved en international Workforce Management-løsning

11-11-2016

Hvorfor vælge en internationalt dimensioneret Workforce Management-løsning til tidsregistrering og bemandingsplanlægning? Få vores bud på fordelene og eksempler fra virksomheder, der anvender ProMark på tværs af grænser.

Læs mere…

Førstehjælp til evaluering af Workforce Management-løsning

04-10-2016

Få hjælp til at navigere i landskabet af Workforce Management-løsninger og leverandører i ny markedsguide fra Gartner. Vi supplerer med flere gode råd.

Læs mere…

Gode oplevelser baner vej for mobil tidsregistrering

15-08-2016

Tidsregistrering og planlægning via mobile enheder vinder frem. Otte erfarne ledere og HR-administratorer ser langt flere fordele end ulemper ved Workforce Management på mobilen, men det er afgørende, at servicen opleves som let anvendelig og relevant blandt medarbejderne.

Læs mere…
Forrige 1 2 3 4 5 6  Næste