(Dansk)
.
Kundelogin

Artikler

Derfor har alle ProMark-kunder brug for ProAbs Ferie!

16-12-2019

Med den nye ferielov kan medarbejderne afvikle ferie i takt med at de optjener den. Det kan give nogle udfordringer i forhold til at registrere fremtidig ferie, hvis I håndterer optjeningsdelen i jeres lønsystem.

Læs mere…

5 gode grunde til at håndtere ferieprocesserne i ProMark!

30-09-2019

Ferieafvikling har altid været en central proces i ProMark. Med ProAbs Ferie kan I nu også få hjælp til at håndtere optjenings- og overførselsdelen. Få 5 gode grunde til hvorfor I skal samle tidsregistrering og feriehåndtering i ProMark.

Læs mere…

Er I klar til den nye ferielov? Vi er!

29-08-2019

Næste år får vi en ny ferielov i Danmark, som medfører en række ændringer, virksomheder bør forholde sig til. Læs mere om, hvad det er for nogle punkter, I skal tage stilling til, og hvordan I kan få hjælp til at håndtere dem.

Læs mere…

ProMark – en fremtidssikker platform til jeres workforce management behov

06-06-2019

At fastholde en førerposition i markedet kræver en tydelig strategi og ambitiøse investeringer i udvikling. Læs mere om hvorfor ProMark er en fremtidssikker løsning.

Læs mere…

Få styr på jeres fraværsprocesser og se resultater på bundlinjen

06-03-2019

Det er ikke kun vigtigt at have styr på medarbejdernes fremmøde. Det er lige så vigtigt at kunne håndtere deres fravær – uanset om fraværet skyldes ferie eller sygdom.

Læs mere…

Sådan får du det optimale ud af at outsource dine forretningsprocesser

29-11-2018

Øget aktivitet og behov for stabilitet får mange virksomheder til at vælge at overdrage ansvaret for en eller flere opgaver til en ekstern forretningspartner. Få gode råd om ProMark Business Process Outsourcing fra begge sider af bordet.

Læs mere…

Forretningsværdi ved transformation af ældre IT-løsninger til cloud-økosystemer

01-10-2018

Få et overblik over de trends vi ser i markedet, og hvordan vi reagerer på dem for at gøre ProMark til en tryg beslutning – nu og i fremtiden.

Læs mere…

Selvbetjening giver fleksibel planlægning og øget agilitet

26-06-2018

Med ProMark digitaliserer Brdr. Hartmann nu processen for udbud af vagter og vagtbytte. Det reducerer både administrativ tid og øger fleksibiliteten og agiliteten.

Læs mere…

Teknisk gæld hæmmer effektiviteten

01-02-2018

Teknisk gæld kan have store konsekvenser for virksomhedens effektivitet og evne til at fastholde og tiltrække medarbejdere – og dermed konkurrenceevnen. Bliv klogere på hvad du kan gøre for at nedbringe den.

Læs mere…

Datadrevet planlægning øger gennemsigtigheden og leveringsevnen hos Coop

04-10-2017

Der er mange faktorer at tage højde for, når Coop skal planlægge distributionen af varer til sine butikker. Læs hvordan ProMark hjælper med at skabe sammenhæng mellem kapacitet og belastning – og øger effektiviteten i kolli-plukningen.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6  Næste