Tidsregistrering software

Tidsregistrering softwareKorrekt og præcis tidsregistrering er fundamental for driften af enhver virksomhed, og endnu vigtigere, hvis virksomheden er placeret på flere lokationer og beskæftiger medarbejdere på farten

Her er effektiv og brugervenlig tidsregistrering software et must – og præcis det leverer ProMark fra Mark Information.

Brugervenligt og overskueligt - ProMarkTidsregistrering software sparer arbejdsgange

Ud over den åbenlyse konkurrenceparameter, som det er at kunne tilpasse bemandingsafvigelser i realtid, så giver Mark Informations tidsregistrering software den fordel, at man får et gennemskueligt tidsregistreringssystem med integration af løn.

ProMarks regelmotor understøtter enhver overenskomst og giver dermed korrekt løngrundlag.

Det giver også ensartet håndtering af registreringer på tværs af virksomheden, og ikke mindst detaljerede medarbejderstatistikker som fremmer ledelsens overblik over afvigelser fra det planlagte mandskabsforbrug. Det sikrer, at man med kort varsel kan omprioritere og optimere produktionen.

Brugervenlige registreringsterminaler til tidsregistrering software

En af de store fordele ved ProMark tidsregistrering software er, at medarbejderen selv registrerer de daglige hændelser, der er relateret til komme/gå-registrering og fravær.

Det kan enten ske via en webbaserede portal, brugervenlige terminaler, smartphones eller lignende, så man behøver ikke lægge sig fast på noget bestemt.

Derfra har medarbejderen også adgang til at se sine løbende saldi for arbejdstid, ferie, flex/afspadsering og meget mere.

Mobil tidsregistrering

Brugerfladerne til ProMark er talrige - mobil tidsregistrering er en af mulighederne. Her har den rejsende eller mobile medarbejder samme muligheder for at registrere sin tid og aktiviteter uanset hvor vedkommende opholder sig, i en meget enkel dialog på sin smartphone. Mobil tidsregistrering til ProMark findes både til Android og øvrige smartphones med html5, fx iPhone.

Skræddersy din egen løsning

Vælger man tidsregistrering software fra Mark Information, får man mulighed for at skræddersy sin egen helt unikke løsning, der præcis dækker helt specifikke behov, og som muliggør, at man fremadrettet kan tilføre yderligere funktionaliteter efterhånden som man har behov for det – og det gælder naturligvis også mobil tidsregistrering fra ProMark.

Tilbage