(Dansk)
.
Kundelogin
Få vores nyhedsbrev

Modtag aktuelle nyheder og vigtig viden om Workforce Management ca. en gang om måneden

Professor i ledelse: Workforce Management er en lavt hængende frugt til øget produktivitet

Flemming Poulfelt, professor i ledelse ved Copenhagen Business School, fortæller hvordan beslutningstagere kan demonstrere proaktivt lederskab i bestræbelserne på at fremme produktivitet og reducere sygefravær

Flemming Poulfelt er professor i ledelse ved Copenhagen Business School. CEO hos Mark Information, Torkel Olrik, har spurgt ham, hvordan beslutningstagere kan demonstrere proaktivt lederskab i bestræbelserne på at fremme produktivitet med Workforce Management. Se videointerviewet og få indsigt i hvorfor Workforce Management kan hjælpe ledere med at reducere fravær og maksimere produktivitet i hele værdikæden.

Af Mark Informations helt nye spørgeskemaundersøgelse: ”Nye sandheder om Workforce Management” fremgår det, at nordiske virksomheder er meget optagede af sygefravær og produktivitet.

Eksempelvis peger mere end 85 % af de norske respondenter på, at de i høj eller meget høj grad er optaget af at nedbringe sygefravær i virksomheden.

Hvad angår produktivitet, så er tendensen den samme. Her angiver mere end 85 % af de svenske respondenter, at de i høj eller meget høj grad er optaget af produktivitet i virksomheden. For Danmark og Norge vurderer 90 % af respondenterne, at virksomheden er meget optaget af produktivitet.

Uddrag af undersøgelsen Nye sandheder om Workforce Management

 

 

 

 

 

Reduktion af sygefravær er en ledelsesopgave

Professor Flemming PoulfeltAnalyser viser, at ledere i mange tilfælde ikke er bekendte med årsagerne til, hvorfor medarbejdere er fraværende.

Det påpeger professor i ledelse ved Copenhagen Business School, Flemming Poulfelt i et interview til Mark Information. Han understreger samtidig, at nedbringelse af sygefravær er en ledelsesopgave, og at Workforce Management systemer bør bruges som et præventivt ledelsesværktøj til at indlede en proaktiv fraværsdialog med medarbejderne.

Ledelsesværktøj til hurtigere produktivitetsforbedringer

I samme interview belyser Flemming Poulfelt, hvordan top- og mellemledere hurtigere kan gennemføre produktivitetsforbedringer med realtids-indsigt i den nuværende allokering og anvendelse af ressourcerne i forhold til plan og mål.

 

 

Tilbage