(Dansk)
.
Kundelogin

Er I klar til skyen? ProMark er!

ProMark er nu tilgængelig i forskellige cloudmiljøer og er dermed et godt match til kunders IT-landskab – uanset hvor de er på deres cloudrejse. Bliv klogere på mulighederne og hvordan de adskiller sig fra hinanden, så I bedre kan vurdere, hvad der passer bedst til jer.

Der er fart på cloudmarkedet! Flere og flere systemudbydere introducerer nye, moderne cloudløsninger, som erstatning for de traditionelle on-premise-løsninger. En tendens vi også mærker tydeligt her i Mark Information.

Mange af vores kunder har allerede inkluderet cloud i deres IT-roadmap, mens andre har fuld gang i overvejelserne omkring at flytte i skyen. Moderniseringsrejsen er primært drevet af:

 • Et strategisk valg om at flytte i skyen for at udnytte de fordele, der ligger heri
 • Et nødvendigt skifte, fordi de nuværende HCM- og ERP-løsninger udfases af leverandøren

CLOUDMILJØER TIL ETHVERT BEHOV

For at sikre at ProMark er et godt match til kundernes IT-landskab, uanset hvor de er på deres cloud-rejse, tilbyder vi forskellige driftsplatforme. Få overblik over mulighederne, og hvordan de adskiller sig fra hinanden:

Den optimale løsning afhænger af den enkelte virksomheds situation og krav til kapacitet, fleksibilitet, sikkerhedsniveau og omfanget af kontrol med deres IT-systemer samt behov for at kunne tilgå løsningen via internettet.

PROMARK 365 CLOUD: SKALERBAR SAAS-LØSNING PÅ EN DELT INFRASTRUKTUR

ProMark 365 CloudMed ProMark 365 Cloud deler I infrastruktur og ProMark-installation med andre organisationer på MS Azure-platformen – og dermed også omkostninger. De enkelte virksomheder har dog deres egen database/opsætning tilknyttet, og data er fuldstændig adskilt ved hjælp af relevante sikkerhedsmekanismer.

ProMark-løsningen tilbydes som en abonnementsbaseret Software as a Service-løsning i 3 forskellige pakker – med mulighed for at skifte pakke ved behov:

 1. Essentials: Det enkle valg til basal registrering af mødt/gået og fravær
 2. Professional: Den brede tidsregistreringsløsning med mulighed for projektregistrering og planlægning af medarbejdernes arbejdstid
 3. Enterprise: Den komplette løsning med alle tilgængelige ProMark-moduler

ProMark 365 Cloud er løsningen for virksomheder, der ønsker en standardiseret, skalerbar løsning med høj sikkerhed og minimal involvering fra virksomhedens side gennem:

 • Spejling af miljøet på flere lokationer, som sikrer mod fejl og nedetid
 • Overdragelse af ansvar for at holde infrastruktur og applikation kørende, som frigør tid til andre opgaver
 • Opgraderinger, der styres af os i planlagte servicevinduer
 • Overholdelse af ISO-/GDPR-standarder
 • Mulighed for at skalere løsningen efter jeres behov – både i forhold til infrastruktur, softwarefunktionalitet og antal brugere

PROMARK PRIVATE CLOUD: OVERLAD DRIFTEN AF PROMARK-MILJØET TIL OS

ProMark Private CloudMed ProMark Private Cloud installeres ProMark på en ekstern server, som hostes på MS Azure-platformen eller hos Itadel. Både server og software er udelukkende dedikeret til jer som virksomhed, og I afholder derfor også selv alle relaterede omkostninger.

I forhold til software kan I enten vælge en abonnementsbaseret licensmodel eller en initial investering i licenser. Begge dele giver jer adgang til vores kundeservice og nye softwareversioner.

Vi tager ansvar for at levere en stabil platform og leverer fuld service døgnet rundt, herunder overvågning – også af kapaciteten – backup/restore og et antal årlige opdateringer. Vi tager også hånd om selve ProMark- applikationen og sørger for, at integrationer til fx løn- og ERP-system kører, at moduler afvikler opgaver efter planen, oprydning etc.

ProMark Private Cloud er løsningen for virksomheder, der ønsker høj sikkerhed og fleksibilitet i driften gennem:

 • Spejling af miljøet på flere lokationer
 • Mulighed for at kunne tilpasse cloud-miljøet til jeres specifikke krav og skalere det, inden for de rammer, I vælger
 • Mulighed for at vælge, hvor data bliver opbevaret
 • Opgraderinger, når det passer jer, da ressourcer ikke deles med andre virksomheder

Med ProMark Private Cloud opnår I forudsigelige udgifter i IT-budgettet og får samtidig mere tid til andre opgaver, da vi tager ansvaret for den daglige drift af server og applikation.

PROMARK ON-PREMISE: NÅR I SELV TAGER ANSVAR FOR PROMARK-SERVEREN

ProMark On-PremiseMed ProMark On-Premise installeres ProMark på en dedikeret server i jeres eget IT-miljø. Det kræver interne ressourcer i virksomheden, der tager ansvar for at sikre stabil drift og følger med i systemopdateringer, sikkerhedsaspekter med mere.

Denne type driftsplatform forudsætter en initial investering i softwarelicenser, som giver varig brugsret til de ProMark-moduler, I køber. Investeringen beregnes ud fra hvor mange medarbejdere, der skal anvende modulerne. Herudover vil der være årlige omkostninger til en vedligeholdsaftale, som giver jer adgang til vores kundeservice og nye softwareversioner.

ProMark On-Premise er løsningen for virksomheder, der foretrækker selv at tage ejerskab af deres IT-drift og ønsker størst muligt ansvar for performance, håndtering af data og opgraderinger.

KLAR TIL AT TAGE HUL PÅ MODERNISERINGSREJSEN?

Uanset hvilken driftsplatform I vælger, får I den samme avancerede funktionalitet, som bidrager til at optimere jeres processer og levere valide data. Og med adgang til kundeservice og erfarne konsulenter, der løbende kan hjælpe jer med at få det optimale ud af jeres ProMark-løsning, kan I maksimere udbyttet af jeres investering.

Har du har brug for en uddybende snak om, hvilken driftsplatform der passer bedst til din virksomhed, så tag endelig kontakt.