(Dansk)
.
Kundelogin

Artikler

Sådan vælger du den optimale integration til ProMark

27-05-2021

ProMark tilbyder en række integrationsmuligheder, som sikrer et smidigt samspil mellem ProMark og jeres andre forretningssystemer. Men hvad er egentlig forskellen på de enkelte metoder? Få overblikket her.

Læs mere…

Moderniseringsrejsen fra on-premise til Solution as a Service

15-12-2020

ProMark har på bare få år udviklet sig fra at være en traditionel on-premise-løsning til at blive en moderne Software as a Service-løsning med en række tilhørende services. Læs mere om rejsen og få argumenterne for, hvorfor I skal rejse med.

Læs mere…

API-integration – den smarteste måde at binde dine softwareløsninger sammen på

13-10-2020

Mængden af API'er er eksploderet i de senere år. Hvorfor? Fordi API'er forenkler, hvordan forskellige applikationer kan integreres til næste generations IT-løsninger for at optimere understøttelsen af forretningsprocesser og øge fleksibiliteten. Få et hurtigt overblik over denne nye, moderne integrationsstandard.

Læs mere…

Dynamisk vagt- og bemandingsplanlægning styrker din virksomhed

30-04-2020

For de fleste virksomheder er medarbejderne den vigtigste – og mest kostbare – ressource, de har. Derfor er det vigtigt at optimere planlægningen af medarbejdernes arbejdstid, så der altid er sammenhæng med de opgaver, der skal løses. Ellers kan det koste virksomheden dyrt!

Læs mere…

ProMark forenkler håndteringen af den fleksible arbejdskraft og sikrer korrekt løn

27-02-2020

Fysiske timesedler til opsamling af arbejdstiden for vikarer og andre eksterne ressourcer er stadig ret udbredt i mange virksomheder. Det er ikke bare tidskrævende, men kan også være kilde til både fejl og forsinkelser. Der er derfor mange fordele ved også at digitalisere tidsopsamlingen for dem.

Læs mere…

Derfor har alle ProMark-kunder brug for ProAbs Ferie!

16-12-2019

Med den nye ferielov kan medarbejderne afvikle ferie i takt med at de optjener den. Det kan give nogle udfordringer i forhold til at registrere fremtidig ferie, hvis I håndterer optjeningsdelen i jeres lønsystem.

Læs mere…

5 gode grunde til at håndtere ferieprocesserne i ProMark!

30-09-2019

Ferieafvikling har altid været en central proces i ProMark. Med ProAbs Ferie kan I nu også få hjælp til at håndtere optjenings- og overførselsdelen. Få 5 gode grunde til hvorfor I skal samle tidsregistrering og feriehåndtering i ProMark.

Læs mere…

Er I klar til den nye ferielov? Vi er!

29-08-2019

Næste år får vi en ny ferielov i Danmark, som medfører en række ændringer, virksomheder bør forholde sig til. Læs mere om, hvad det er for nogle punkter, I skal tage stilling til, og hvordan I kan få hjælp til at håndtere dem.

Læs mere…

6 gode grunde til at få styr på jeres fraværsprocesser

02-08-2019

Det er ikke kun vigtigt at have styr på medarbejdernes fremmøde. Det er lige så vigtigt at kunne håndtere deres fravær. Læs hvorfor og hvad konsekvenserne er, hvis I ikke kan.

Læs mere…

ProMark – en fremtidssikker platform til jeres workforce management behov

06-06-2019

At fastholde en førerposition i markedet kræver en tydelig strategi og ambitiøse investeringer i udvikling. Læs mere om hvorfor ProMark er en fremtidssikker løsning.

Læs mere…
1 2 3 4 5 6  Næste